Yhteystiedot

Kulon aiempi sähköpostilista on poistumassa käytöstä. Tällä hetkellä hallitukseen saa parhaiten yhteyden ottamalla suoraan yhteyttä ainejärjestösi Kulon edustajaan tai laittamalla hallitukselle sähköpostia.

Nykyisen hallituksen tarkemmat yhteystiedot löydät täältä, ja jäsenjärjestöjen yhteystiedot löydät täältä.

Haluatko saada enemmän tietoja ja päivityksiä Kulon toiminnasta?

Kulon toiminta on maantieteellisten etäisyyksien takia erityisen aktiivista sosiaalisessa mediassa.

Facebook:

  • Päivitämme Facebook-sivuillamme keskeisimmät sisällöt tapahtumistamme ja toiminnastamme.
  • Kuinka saan kaikki Kulon FB-sivun päivitykset Facebook-feediini? Enää pelkkä tykkäys ei riitä, koska FB haluaa sivujen maksavan näkyvyydestä ja käytännössä jopa 80% päivityksistä suodatetaan pois. Jos siis haluat kaikki päivitykset tietoosi, mene tykkäyssivulle, vie kursori Tykätty-napin päälle ja laita ruksi kohtaan “Saa ilmoitukset”.

Instagram:

  • Kulo on erityisesti viime vuosina hoitanut tiedottamisen pääasiassa Instagramissa. Seuraamalla nimimerkkiä @kulory pysyt perässä viimeisimmästä viestinnästämme.

Ongelmatilannelomake:

  • Kulo on ottanut käyttöön sähköisen ongelmatilannelomakkeen! Jos Kulon tapahtumissa tai yhteisessä toiminnassa tulee ongelmatilanteita, voi jättää helposti ja anonyymisti palautetta! Jos toivot palautteeseen vastausta, niin jätäthän yhteystietosi. Jätetyt lomakkeet ovat vain Kulo Ry:n yhdenvertaisuusvastaavan nähtävissä. Yhteyttä voi myös ottaa osoitteeseen: kulo.yhdenvertaisuusvastaava@gmail.com!

Linkit:

Facebook

Instagram

Ongelmatilannelomake

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *