Hallitus 2018


Puheenjohtaja, koulutuspoliittinen vastaava

President of the board

Aate Autio (Nefa-Jyväskylä ry, Jyväskylä)

aate2009@hotmail.fi

Hei! Olen Aate, neljännen vuoden etnologian ja antropologian opiskelija ja harras ainejärjestöaktiivi Jyväskylän yliopistosta. Ainejärjestörintamalta minut on viimeiset kaksi vuotta löytänyt Nefa-Jyväskylä ry:stä. Ensimmäinen kauteni hurahti taloudenhoitajana, josta jatkoin ainejärjestön puheenjohtajaksi kaudeksi 2017. Tänä vuonna olen löytänyt itseni Kulon hallituksen puheenjohtajan paikalta. Kulon toimintaan päädyin halusta tutustua uusiin ihmisiin ja halusta kehittää verkostoja kulttuurintutkimuksen alojen opiskelijoiden välillä. Tavoitteemme tälle kaudelle on tuoda Kuloa lähemmäs ainejärjestöä ja opiskelijaa. Ottakaa minuun rohkeasti yhteyttä kaikessa Kuloon liittyvässä. Kulttuurin täyteistä vuotta itse kullekin!

 


Varapuheenjohtaja/Pääsihteeri

Vice president and head secretary

Heidi Isohanni (Kutu ry, Turku)

heiisoz@utu.fi

Moi! Olen Heidi, neljännen vuoden uskontotieteilijä Turusta. Löysin itseni ensimmäistä kertaa järjestöhommista vuosi sitten ja tänä vuonna olenkin ajautunut kolmen eri järjestön hallitukseen. Vapaa-aikanani katson hömppäviihdettä kissani kanssa, haalin kirjoja alati kasvavaan lukemattomien kirjojen pinooni sekä käyn erilaisissa kulttuuritapahtumissa.Taloudenhoitaja

Head treasurer

Veera Kujansuu (Nefa-Helsinki ry, Helsinki)

veera.kujansuu@helsinki.fi

Moi! Olen Veera, folkloristiikan opiskelija Helsingin yliopistosta. Sivuaineinani opiskelen museologiaa, kulttuuriperinnön tutkimusta ja elokuva- ja televisiotutkimusta. Folkloristiikan ja kulttuurintutkimuksen saralla sydämeni saavat hypähtelemään erityisesti muistitietotutkimus, narratiivit ja nykypäivän kulttuuri-ilmiöt. Olen paatunut järjestöaktiivi, jolla on lusikkansa aivan liian monessa sopassa, eikä loppua näköpiirissä.

 


Sisäasiainvastaava/webmaster, ekskursiovastaava

Person in charge of internal affairs, excursion captain

Sumu Posio (Kultu ry, Oulu)

sumu.posio@student.oulu.fi

Terve! Nimeni on Sumu ja olen toisen vuoden kirjallisuudenopiskelija Oulun yliopistosta. Kulttuurin ohella opiskelen säännöllisen epäsäännöllisesti sosiologiaa, kukkienkasvatusta, postmodernia runoutta, viestintää sekä pokemonien koulutusta. Täydellinen tasapaino elämänmakuista pessimismiä ja lapsenmielistä naiiviutta. Uskon että universumin totuus löytyy kaurapuurosta ja Timo K. Mukan teksteistä.

 


Ulkoasiainvastaava

Person in charge of external affairs

Kaisa Suokas (Kutu ry, Turku)

kaisa.suokas@utu.fi

 


Ekskursio- ja seminaarivastaava

Person in charge of excursion- and seminar- affairs

Joonas Jokela (NEFA-Jyväskylä ry, Jyväskylä)

joonas.e.jokela@student.jyu.fi

Syntyi Suomenselän vierille Kiviahon lihakarjatilalle, kastaa päänsä lähteeseen kuin lähteeseen ja valuvana nauraa hahhahaa! Nykyään etnologian tieteenharjoittaja hyvässä Jyväskylän kaupungissa, ajatuksiltaan liberaali, taipuvainen ilonpitoon ja maajussimystiikkaan. Talttumaton fennomaani ja lingvistisen taiteen ihailija.

 


Varajäsen

Deputy member

Emmi Rajavuori (Nefa-Joensuu ry, Joensuu)

emmra@student.uef.fi

Tervehdys arvon herrasväki. Täältä itärajan tuntumasta huutelee kulttuurintutkimuksen maisterivaiheen opiskelija! Taiteensosiologian opintojen ja paikallisen Nefan puheenjohtajuuden lomassa tulee harrastettua aikuisbalettia ja viinin juontia. Tänä vuonna Kulossa toimin vain taustapiruna ilman varsinaista pestiä gradumörön ja muiden tehtävien viedessä aikaa oikealta elämältä. Toivottavasti kuitenkin törmäillään esimerkiksi vuosittaisissa seminaareissa tai risteilyllä!

 


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *