Hallitus 2017

Hallituksen sähköpostilista: kulo-ry [at] lists.jyu.fi

Puheenjohtaja, koulutuspoliittinen vastaava

President of the board

Henrik Lassila (Kultu Ry, Oulu)

henrik.lassila[at]student.oulu.fi

Olen kirjallisuuden opiskelija Oulun yliopistosta. Viidettä vuottaan eläviin opiskeluihini on olennaisesti kuulunut jatkuvasti uusien sivuaineiden haaliminen, joista tärkeimpiä lienevät filosofia, historia, suomen kieli ja elokuvatutkimus. Ainejärjestöni Kultu ry:n toimintaan hyppäsin mukaan jo ensimmäisenä opiskeluvuotenani, ja kiinnostusta on riittänyt siinä määrin, että paraikaa häärin järjestön puheenjohtajana. Kulon toimintaan päädyin tutuista syistä eli tahdoin päästä tutustumaan uusiin ihmisiin ja valtakunnalliseen järjestötoimintaan. Haluni ymmärtää ihmistä, maailmaa ja kaikkialla läsnäolevia inhimillisiä merkityksiä on johdattanut minua kulttuurintutkimuksellisella polullani ja toivon mukaan tekee niin tulevaisuudessakin. Olkoot tulevat vuodet kulttuurin ja kohtaamisten täytteisiä.

 

Pääsihteeri

Head secretary

Emmi Rajavuori (Nefa-Joensuu ry, Joensuu)

emmra [a] student.uef.fi

 

 

Varapuheenjohtaja/Taloudenhoitaja

 Vice president and treasurer

Lari Lindholm (Seita Ry, Turku)

lari.t.lindholm [a] utu.fi

 

 

 

Sisäasiainsihteeri, webmaster (tiedotus)

Secretary of internal affairs

Kaisa Suokas (Seita Ry, Turku)

kaisa.m.suokas[a] utu.fi

Suokkaan Kaisa, syntynyt Herran vuonna 1994, syyskuun kuudentenatoista päivänä. Valovoimainen supernova, oman elämänsä pääosanesittäjä. Pääaineeltani olen uskontotieteilijätär, Turun yliopistossa olen lusinut kohta kokonaiset kaksi lukuvuotta. Sivuaineina jostain syystä draamakasvatus, ihan järkevästä syystä sosiologia ja monikulttuurisuus, sekä sattumankaupasta etnologia. Harrastan itseni nöyryyttämistä, melankoliaa, eksistentiaalisia kriisejä ja olen taipuvainen kaikenlaiseen ilakointiin ja ilotteluun. Oikukkaan ja ailahtelevan mielenmaisemani johdosta suurena intohimonani ovat teatteritaiteet, joiden lomassa vietän ajastani suurimman osan. En aio valmistua yliopistosta ikinä, mutta jos niin vahingossa käy, minut löytänee ratkaisemasta Lähi-idän kriisiä tai vastaanottamasta Nobelin palkintoa. Haalin valtaa ja kunniaa myös toimimalla Kulon eli kulttuurintutkijoiden valtakunnallisen kattojärjestön hallituksessa.

Ulkoasiainsihteeri

Secretary of foreign affairs

Joonas Jokela (NEFA-Jyväskylä ry, Jyväskylä)

joonas.e.jokela[at]student.jyu.fi

Syntyi Suomenselän vierille Kiviahon lihakarjatilalle, kastaa päänsä lähteeseen kuin lähteeseen ja valuvana nauraa hahhahaa! Nykyään etnologian tieteenharjoittaja hyvässä Jyväskylän kaupungissa, ajatuksiltaan liberaali, taipuvainen ilonpitoon ja maajussimystiikkaan. Talttumaton fennomaani ja lingvistisen taiteen ihailija.

Ammattiliittovastaava

Person in charge of trade union relations

Reetta Pirttikoski (Kultu Ry, Oulu)

reetta.pirttikoski [a] student.oulu.fi

 

 

 

 

Hallituksen ulkopuoliset toimihenkilöt:

Seminaarivastaava

Emilia Laitinen (Seita Ry, Turku)

easlait [a] utu.fi

Risteilyvastaava

Elena Maskulin (Kultu Ry, Oulu)

elena.maskulin [a] gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *