0

Lähde mukaan Kulon hallitukseen

Arvoisa kulttuurintutkija!

Marraskuussa sinulle avautuu mahdollisuus hakeutua valtakunnallisen kulttuurintutkimuksen kattojärjestön Kulo ry:n toimintaan mukaan yhdistyksen syyskokouksen yhteydessä. Syyskokous järjestetään 19.11. klo 17.00.

Voit hakea Kulon hallitukseen järjestösi edustajana joko varsinaiseksi jäseneksi tai varajäseneksi. Voit osallistua toimintaan myös hallituksen ulkopuolisena toimihenkilönä.

Kulossa pääset verkostoitumaan muiden Suomen kulttuurintutkijoiden kanssa etelästä pohjoiseen sekä halutessasi suunnittelemaan ja järjestämään tapahtumia ja ekskursioita. Mikäli hamuat hallitukseen, mutta et syystä tai toisesta pääse paikalle kokoukseen, voit ilmoittaa halukkuudestasi myös toisen ainejärjestösi edustajan kautta.

Kulon tarkoituksena on toimia kulttuurintutkimuksen opiskelijoiden edunvalvojana Suomessa, tehdä kulttuurintutkimusta tunnetuksi, edistää kulttuurintutkimuksen poikkitieteellisyyttä koulutuspoliittisessa päätöksenteossa, ottaa kantaa kulttuurintutkimuksen opiskeluun liittyvässä yhteiskunnallisessa keskustelussa ja toimia yhdyssiteenä kulttuurintutkimuksen alojen opiskelijoiden sekä aloista kiinnostuneiden henkilöiden ja yhteisöjen välillä.

Kulon vuoden kohokohtana on tavallisesti ollut kiehtovia tutkimusaiheita ja -näkökulmia esittelevä Kulo-seminaari, jonka yhteydessä on järjestetty myös Kulon vuosijuhlat sekä syyskokous. Esimerkiksi juuri seminaarin järjestämiseen osallistuminen antaa sinulle arvokasta kokemusta. Kuluvana vuonna nämä tapahtumat jouduttiin valitettavasti jättämään välistä vallitsevan tilanteen vuoksi, mutta onneksi 2021 on toivoa täynnä!

Lisätietoa Kulon hallituspesteistä löydät täältä: http://kulory.fi/tietoa/hallitus/hallitustehtavat/

Virallinen kutsu syyskokoukseen saapuu postilaatikkoosi ainejärjestösi kautta. Kokoukseen osallistutaan tänä vuonna pääasiallisesti Zoomin kautta, jonka linkki toimitetaan myöhemmin.

Tiedotukseen pääset käsiksi myös seuraamalla Kulon Instagram-tiliä @kulory sekä tykkämällä Facebookissa sivusta Kulo ry – Kulttuurintutkimuksen opiskelijat.

Kulo haluaa juuri sinut mukaan toimintaan!

Auvoisaa syksynjatkoa toivottaen,
Karoliina Virkkunen & Kulo ry:n hallitus 2020

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *