0

Kulon, TAKUn ja MALin “Kulttuurintutkijana työelämässä” -webinaari 9.5.2019

Tervehdys kulolaiset!🔥

Vapun jälkeen on hyvä istahtaa hetkeksi alas ja pohtia työelämäasioita yhdessä muiden kulttuurintutkijoiden kanssa, kun Kulon, MALn ja TAKUn järjestämä “Kulttuurintutkijana työelämässä” -webinaari johdattelee kaikki toimivan verkkoyhteyden päässä olevat jäsenensä ajankohtaisiin työelämäasioihin ja tulevaisuuden työteemoihin torstaina 9. toukokuuta klo 16-19.

Luvassa on tehokas kolmituntinen, jonka aikana keskustellaan asiantuntijoiden johdolla muun muassa siitä, kuinka kulttuurintutkija työllistyy taide- ja kulttuurialalle (tai museoalalle) sekä mitä töihin hakeutuessa kannattaa ottaa huomioon. Luvassa on myös vinkkejä hyvän CV:n tekoon ja paljon muuta äärimmäisen hyödyllistä informaatiota työllistymiseen liittyen!

Kulon alaiset ainejärjestöt järjestävät omissa kaupungeissaan (Helsingissä, Turussa, Jyväskylässä, Oulussa ja Joensuussa) webinaarikatsomot, joissa suoraa lähetystä voi seurata parhaassa mahdollisessa seurassa. Ammattiliitot tarjoavat katsomoihin myös pientä purtavaa. Oman kaupunkisi katsomosta saat lisätietoja omalta ainejärjestöltäsi.

Lisätietoa ja ilmoittautumisen webinaariin löydät Facebookista: https://www.facebook.com/events/567519797079341/

Lämpimästi tervetuloa mukaan seuraamaan webinaaria!

Terveisin

Jaakko Ervasti
Kulon webinaarivastaava

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *