0

Kulo ry:n tapahtumavuosi 2019 pähkinänkuoressa

Keväiset terveiset Kulo ry:stä! 🔥
Koska toimintavuotemme ensimmäinen virallinen tapahtuma kevätekskursio lähestyy vauhdilla, on nyt hyvä hetki pistää pähkinänkuoreen tulevan vuoden ohjelmisto. Kaiva siis kalenterisi esiin, sillä tässä tulee tiivis tapahtumainfo vuodesta 2019:
🌸 Kevätekskursio
Mikä? Kevätekskursio
Milloin? 12.–14.4.2019
Missä? Helsinki–Tukholma
Kulon jokavuotisen ja jokaiselle jäsenelle avoimen kevätekskursion kohde on tänä vuonna keväinen Tukholma. Kevätekskursion yhteydessä järjestetään myös Kulon kevätkokous. Lisäinfoa ilmoittautumisesta ja ekskursion tarkemmasta ohjelmasta on tulossa pian.

Jos et tiedä, mikä ekskursio on, mitä siellä tehdään ja miksi osallistuminen kannattaa, klikkaa linkistä lukemaan aiheesta lisää: http://kulory.fi/yhdistystoiminta/ekskut/
💻 Kevään työelämäwebinaari
Mikä? Työelämäwebinaari
Milloin? Maalis-huhtikuu 2019
Missä? Web
Työelämää koskeva webinaari järjestetään keväällä, mutta tapahtuman tarkka ajankohta tarkentuu myöhemmin. Ideoita ja ajatuksia webinaaria koskien otetaan mielellään vastaan! 
🍂 Syksyn Kulo-seminaari
Mikä? Kulo-seminaari
Milloin? 8.11.2019
Missä? Helsinki
Kulon vuosittainen syysseminaari pidetään tänä vuonna Helsingissä SKS:n salissa teemalla keho ja kehollisuusPuhujailmoittautumisia otetaan vastaan myöhemmin, mutta kannattaa jo nyt mietiskellä, voisitko sinä olla yksi niistä, joka nousee lauteille marraskuussa! 😉 Seminaarin yhteyteen järjestetään perinteiseen tapaan myös muuta ohjelmaa – varaa siis kalenteristasi Kulo-aikaa myös seminaaria seuraavalle päivälle! 
Toivomme ainejärjestöjen tiedottavan tapahtumistamme jäsenilleen tiivisti, jotta kiinnostavat kulttuuritapahtumamme eivät menisi keneltäkään ohitse!
!! Muistutukseksi vielä seuraava: koska Kulo ry on jäsentensä näköinen järjestö, ovat paikallisosastojemme ja jäseniemme kehitysehdotukset, oivallukset ja ideat – niin hyvät kuin huonotkin – tervetulleita ja kultaakin kalliimpia. Laita viestiä esimerkiksi Facebookissa, jätä kommentti Kulon verkkosivulla tai lähetä meille sähköpostia. Arvostamme jokaista viestiä – olipa se mielipide, toive tai palaute ❤!!
Lisätietoja Kulon toiminnasta löydät kotiosoitteesta http://kulory.fi. Muista myös seurata blogiamme. Näiden lisäksi ajankohtaista tietoa toiminnastamme saat Kulon Facebook-sivultaInstagramista (@kulory) sekä sähköpostilistalta, jonka kautta tämäkin viesti saapui.
Kultturellia kevättä,
Kulon tiedottaja
Reetta Haverinen
🔥  🔥  🔥  🔥  🔥  🔥
Kulo on valtakunnallinen kulttuurintutkimuksen opiskelijoiden kattojärjestö, johon kuuluvat Nefa-Helsinki ry, Mythos ry (Helsinki), Konteksti ry (Helsinki), Kutu ry (Turku), Kultu ry (Oulu), Nefa-Joensuu ry sekä Nefa-Jyväskylä ry. Kulo toimii yhteistyö- ja yhteydenpitokanavana Suomen kulttuurintutkimuksen opiskelijoille ja pyrkii osaltaan edistämään kulttuurintutkimuksen asemaa ja näkyvyyttä Suomessa. 

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *