0

Kulo-risteily tulee! Ilmoittaudu 11.3. mennessä!

Yksi varmimmista kevään merkeistä on ehdottomasti Kulo ry:n kevätekskursio! Tällä kertaa kulttuurintutkijat suuntaavaat tutustumaan kauniiseen Tukholmaan.

Risteily lähtee Helsingistä 12.4. ja viivymme Tukholmassa Scandic Hotel Täbyssä yhden yön ja palaamme takaisin koto-Suomeen 15.4. Menomatkalla järjestetään myös Kulon sääntömääräinen kevätkokous klo 18 alkaen (kokouksen esityslista lähetetään jäsenistölle myöhemmin).

Reissun hinta on vain 126€, hintaan sisältyy edestakaiset matkat neljän henkilön hytissä, yhden yön hotellissa kahden henkilön huoneessa ihanan hotelliaamiaisen kera, aamiaisbuffetit laivalla mennessä ja palatessa sekä museovierailun (tästä lisää myöhemmin!)

Ilmoittautuminen tapahtuu Google Formsin kautta 11.3. mennessä: https://goo.gl/forms/TO7s1oAWAA1cVB2T2

Huomaa, että ilmoittautuminen on sitova! Maksuohjeet tulee ilmoittautuneille.

TL;DR
MITÄ: Kulon perinteinen kevätekskursio sekä kevätkokous (12.4.)
MISSÄ: Tukholmassa (lähtö Helsingistä)
MILLOIN: 12.4.-15.4.
HINTA: 126€ (sis. meno-paluu Silja Serenadella ja Silja Symphonylla, aamiaisbuffetit kumpaankin suuntaan, yöpyminen Scandic Hotel Täbyssä aamiaisineen, kulttuurikohteessa vierailun)

Nähdään risteilyllä! Jos haluat lisätietoa matkan yksityiskohdista, ota yhteyttä ekskursiovastaaviin Heidi Isohanniin (heiisoz ät utu.fi) tai Laura Tolppaan (laura.tolppa ät hotmail.com)

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *